Darmowa dostawa od 299 PLN

Garnek emaliowany LAWENDA 4,5l/20cm

Symbol: 780353
Dostępność: Mało
89.89
76.41 cena z kodem: Rabat15
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Dziękujemy za zamówienie Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20

Emaliowany garnek z motywem lawendy prezentuje się przyjemnie i wesoło. Ten garnek jest masywny, dzięki czemu gotowanie jest łatwiejsze i przyjemniejsze. Idealnie nadaje się do przygotowania zupy dla całej rodziny, do gotowania ziemniaków czy przyrządzania duszonego mięsa.

 

Lawenda emaliowany garnek wykonana jest z emalii, która posiada szklistą powłokę, dzięki czemu jest bardzo higieniczna. Nie zawiera niklu, dzięki czemu jest całkowicie bezpieczny dla alergików. Nie reaguje z kwasami ani innymi substancjami odżywczymi, dzięki czemu można w nim bezpiecznie gotować i przechowywać wszelkiego rodzaju potrawy. Dzięki specjalnej konstrukcji równomiernie odprowadza ciepło, zmniejszając ryzyko przypalenia jedzenia. Jest łatwy w czyszczeniu, można go myć w zmywarce i bez problemu wyczyścisz używając naturalnych substancji takich jak kwasek cytrynowy, ocet czy soda. Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek , w tym indukcyjnych.

UWAGA!! Naczynia emaliowane mogą posiadać niedoskonałości i błędy związane z ręcznym procesem produkcji. Guzy, smugi, przebarwienia, bąbelki itp. powstające podczas malowania są naturalne dla tego typu wyrobów. Garnek posiada na dnie trzy kropki wynikające z procesu technologicznego podczas suszenia, które nie mają wpływu na jakość produktu i przygotowywanych potraw oraz nie stanowią podstawy do reklamacji. Przed pierwszym użyciem garnek należy umyć ciepłą wodą z dodatkiem płynu do mycia naczyń. Do mycia używaj miękkich nakładek i nie używaj środków zawierających drobny piasek. Po umyciu dokładnie wytrzyj suchą szmatką.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: